Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشتاقی گفت: پس از گذشت 11 سال از پیگیری ها برای راه اندازی ایستگاه اقلیم شناسی لطف آباد، هر سال با مساله ای به نام کمبود اعتبارات مواجه هستیم؛ اعتبار مورد نیاز این پروژه در شرایط فعلی حدود یک میلیارد تومان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا مشتاقی مدیر اداره هواشناسی درگز در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ ضمن اشاره به فعالیت 12 ساله این اداره در شهرستان درگز اظهار کرد: اداره هواشناسی درگز از ابتدای تاسیس تاکنون توانسته با ارائه داده ها و تحلیل های دقیق، در بسیاری از بخش های شهرستان نقش آفرینی های مثبتی داشته باشد؛ ارائه آمار و اطلاعات جوی در بخش کشاورزی و دامپروری یکی از پرکاربردترین حوزه های فعالیت این اداره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام تلاش ما بر این است که هشدارها و اطلاعیه های صادره به روز و دقیق باشد، البته پیش بینی درست نیاز به ابزار و ادوات دقیق دارد، علی الخصوص با شرایط جوی درگز که به نوعی جزو شهرستان های چهار فصل کشور محسوب شده و نیاز است در بخش های مختلف آن ایستگاه هواشناسی مستقر شود، در غیر اینصورت باعث بروز ناهماهنگی هایی در ارائه پیش بینی می شود.

مدیر اداره هواشناسی درگز ابراز کرد: خوشبختانه با پیگیری هایی که در سالهای قبل انجام شد موفق شدیم ایستگاه هواشناسی تمام خودکار گردنه تیوان را راه اندازی کنیم؛ اما تعمیر و نگهداری این سامانه هایی که اکثرا وارداتی هستند مستلزم صرف هزینه است که شرایط اقتصادی فعلی کار را با مشکلاتی مواجه کرده است.

مشتاقی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر لزوم استقرار ایستگاه های هواشناسی در شرایط وجود ایستگاه های ماهواره ای گفت: تمام داده ها و پیش بینی هایی که این روزها افراد در سطح کانالها و سایت های مختلف به صورت آنلاین مشاهده می کنند، حاصل اطلاعاتی است که در یک ساعت مشخص از تمام ایستگاه های هواشناسی دنیا به مراکز خود مخابره می شود.

وی افزود: اگرچه ایستگاه های مختلف زمینی، هوایی، دریایی، ماهواره ای و ... در سطح دنیا وجود دارد اما هر کدام کارایی خاص خود را دارند؛ ایستگاه ماهواره ای قطعا نمی تواند بسیاری از پارامترهای ارزیابی شده توسط ایستگاه های سینوپتیک را ارائه کند.

مدیر اداره هواشناسی درگز تصریح کرد: در حال حاضر یکی از نیازهای اساسی ما با توجه به شرایط شهر لطف آباد و هم مرز بودن با کشور ترکمنستان، راه اندازی ایستگاه اقلیم شناسی در این شهر است؛ البته از سال 88 پیگیری های زیادی در خصوص این مساله انجام شده اما هر بار با مساله ای به نام کمبود اعتبار مواجه هستیم.

مشتاقی تبیین کرد: در شرایط قعلی هزینه راه اندازی یک ایستگاه اقلیم شناسی چیزی در حدود یک میلیارد تومان است، اما با توجه به اینکه اساسا سازمان هواشناسی یک ارگان درامد زا نیست، تخصیص بودجه های سالیانه توان پاسخگویی به چنین هزینه ای را ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این قضیه نیاز است نماینده و مسئولین شهرستان پای کار آمده و اقدامات عملیاتی برای جذب بودجه را پیگیری کنند؛ پیشنهاد ما این است که شهرداری و گمرک لطف آباد هم در این قضیه ورود کرده و به صورت مشارکتی کار را پیش ببریم؛ اگر این اتفاق بیفتد قطعا تمام شهر از مزایا و برکت آن بهره مند خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ایستگاه اقلیم شناسی راه اندازی لطف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛فرماندار بویین میاندشت با اشاره به اینکه پوشش اینترنت وتلفن همراه در روستا‌های حاشیه محور‌های مواصلاتی شهرستان بویژه روستا‌هایی درنواحی کوهستانی قرار گرفته بودند نامطلوب بود گفت:در راستای حل مشکل و پاسخ به مطالبه دوساله مردم، پیگیری مشکل در دستور کار قرار گرفت وخوشبختانه در بسیاری از روستا‌ها با ساخت ایستگاه مخابراتی معضل برطرف شد.
رضاعلی معصومی افزود:ایستگاه مخابراتی احمد آباد –جوزار یکی از مهمترین ایستگاه‌های مخابراتی است که در مرتفع‌ترین نقطه ازگردنه احمدآباد (واقع در مسیر بویین میاندشت به خوانسار) در حال ساخت می‌باشدکه با راه اندازی آن پوشش تلفن همراه و اینترنت برای روستا‌هایی که در نقاط ناهموار و کوهستانی واقع شده اند، مطلوب‌تر خواهد شد.
وی با بیان اینکه این ایستگاه از شهرستان‌های گلپایگان، خوانسار، فریدن وبویین میاندشت سیگنال دریافت می‌کنداضافه کرد:با توجه به اینکه ساخت مسیر دسترسی ایستگاه بسیارسخت و طولانی است، میزان هزینه ساخت ایستگاه بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

دیگر خبرها

  • هواشناسی اصفهان برای سامانه همرفتی هشدار سطح زرد صادر کرد
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • توقف‌ تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • فیلم| علیه خزان شرافت و دروغ دموکراسی در صحن علنی پارلمان اصفهان
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • ثبت بیشترین بارندگی در ایستگاه حصار دار خوسف با ۵۵ میلی متر
  • افزایش ۸ برابری اعتبارات طرح آبرسانی به کلاله